Yggdrasil gokkasten

Yggdrasil gokkasten voor echt geld spelen is een slimme beslissing die je kunt nemen. Met het gokken op de spellen van deze ontwikkelaar zal je namelijk gegarandeerd een geweldige tijd beleven. Het zijn spellen van de allerhoogste kwaliteit. Dit is namelijk waar Yggdrasil als ontwikkelaar bekend om staat. Het bedrijf heeft pas in 2013 voor het eerst een licentie voor het aanbieden van een online kansspel verkregen. Je moet echter niet denken dat de medewerkers totaal geen ervaring hebben in het ontwikkelen van online gokkasten. Het bedrijf met een naam uit de Noorse mythologie is namelijk opgericht door een oud CEO van Netent. Daarbij bestaat het team aan ontwikkelaars uit specialisten die stuk voor stuk jarenlange ervaring in hun vakgebied hebben. Allemaal hebben zij hun eigen unieke meningen hoe een gokkast beter gemaakt kan worden. Dat zij verstand van zaken hebben blijkt wel uit het feit dat de allereerste gokkast van Yggdrasil meteen tot game van het jaar werd uitgeroepen.

Yggdrasil, boom uit Noorse mythologie

Het woord Yggdrasil is een ongebruikelijke naam, waarvan veel mensen zich zullen afvragen wat de betekenis hiervan is. Het is een benaming die afkomstig is uit de Noorse mythologie. Op zich geen vreemde keuze als je weet dat de oprichters vrijwel allemaal uit Scandinavische landen afkomstig zijn. In de mythologie, die stamt uit de tijd van de Vikingen, is Yggdrasil een boom die een passage tussen de hemel en hel symboliseert. Dit verklaart ook waarom het logo van het bedrijf een boom is. Deze kenmerkende boom krijg je als speler iedere keer te zien als je een van de gokkasten opstart. Het is een duidelijk teken dat je spoedig van de gokkasten van Yggdrasil gaat genieten. Iets om naar vooruit te kijken, want de spellen zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en hebben een hoog uitbetalingspercentage.

Doelstelling bij ontwikkeling gokkasten

Het leveren van kwaliteit is de voornaamste doelstelling van de ontwikkelaar. Zij maken er dan ook geen geheim van dat bij het uitbrengen van gokkasten kwaliteit boven kwantiteit staat. De werknemers van Yggdrasil zien zichzelf als innovators en mensen die het landschap van online gokken veranderen. Het zijn doelstellingen waar zij in het korte bestaan van het bedrijf al meerdere keren in geslaagd zijn. In de paar jaren sinds de oprichting heeft de ontwikkelaar al meerdere prijzen in de wacht gesleept. Het allereerste jaar dat zij actief waren was het meteen al prijs. Inmiddels heeft het bedrijf zich gevestigd als een ontwikkelaar die zonder uitzondering innoverende spellen aflevert. Innoverend, vernieuwend en kwaliteit tot in de kleinste details. Zijn enkele steekwoorden die Yggdrasil gokkasten goed omschrijven.

Van Jokerizer tot Jungle Book videoslot

Je hebt inmiddels al kunnen lezen dat de allereerste gokkast van de ontwikkelaar meteen in de prijzen is gevallen. Dit was de Jokerizer slot die nu nog altijd door veel mensen graag gespeeld wordt. Het spel heeft een iconische status onder gokkers bereikt. Dit komt doordat het de eerste slot was van Yggdrasil en meteen de game of the year award wist te winnen. Een prestatie die veel casino’s heeft doen besluiten om de gokkasten van de Zweedse ontwikkelaar in hun spelaanbod op te nemen. Het heeft voor het bedrijf ook nieuwe deuren geopend. Na het uitbrengen van nog enkele videoslots van super kwaliteit heeft Yggdrasil in 2017 een bijzonder spel uitgebracht. Zij hebben namelijk de rechten verkregen om een gokkast van de Jungle Book film te maken. Normaal gesproken worden dit soort vergunningen aan de grote ontwikkelaars gegeven. De ontwikkelaars hebben dan ook hun uiterste best gedaan om een gokkast van de beste kwaliteit af te leveren.

Speelbaar op mobiel met iSENSE technologie

Een eigenschap van de gokkasten waaruit de innovativiteit van Yggdrasil blijkt is de iSense technologie. Dit is een manier van programmeren die gepatenteerd is door het bedrijf. In plaats van met Flash worden de spellen op een speciale manier in HTML code geprogrammeerd. De iSense technologie zorgt er daarmee voor dat de spellen op alle mogelijke apparaten speelbaar zijn. In het bijzonder doelen we dan op mobiele telefoons en tablets. Deze ondersteunen namelijk geen flash. Door HTML techniek te gebruiken bij de ontwikkeling zullen de spellen op een mobiel er hetzelfde uitzien als op een computer. Er hoeft dus geen aparte mobiele versie van de gokkast gemaakt te worden. 

€250 + 100 FS